Atenție, șoferi! Ceață deasă între Fetești și Cernavodă

353
Atenție, șoferi! Ceață deasă între Fetești și Cernavodă - ceata-1353054473.jpg
Traficul rutier se desfășoară cu dificultate, la această oră, în condiții de ceață densă pe Autostrada Soarelui, între Fetești și Cernavodă. Pe această porțiune vizibilitatea scade și sub 50 de metri, iar carosabilul este umed.

Pentru a preîntâmpina producerea accidentelor grave, conducătorii auto sunt sfătuiți să conducă prudent, cu viteză redusă.

Probleme similare sunt semnalate și pe numeroase drumuri naționale și europene din județe precum: Brăila, Neamț, Botoșani, Gorj, Vâlcea, Arad, Bihor, Brașov, Sibiu și Covasna.

"Ceața impune din partea celor aflați la volan, dar și a celorlalte categorii de participanți la traficul rutier, o conduită preventivă pe toată durata deplasării pe drumurile publice. Este necesar să se ruleze cu viteză redusă, adaptată permanent condițiilor de drum, iar fiecare manevră în trafic să se facă numai după o temeinică asigurare", precizează Infotrafic.

Poliția recomandă ca luminile de întâlnire ale autovehiculelor să fie aprinse ziua pe toate categoriile de drumuri, iar atunci când vizibilitatea este redusă din acest motiv să funcționeze și luminile de ceață. Pentru a preîntâmpina producerea accidentelor grave, conducătorii auto sunt sfătuiți să conducă prudent, cu viteză redusă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 16 Noiembrie 2012
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Miercuri, 14 Noiembrie 2012
Stire din Social : Cum va fi vremea mâine, la Constanța
Miercuri, 14 Noiembrie 2012
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.4663 secunde