Atenție, șoferi! Restricții de circulație în stațiunea Mamaia

191
Atenție, șoferi! Restricții de circulație în stațiunea Mamaia - atentiesoferi-1568314834.jpg

Articole de la același autor

Pe durata de desfășurare a concursului H3RO by TriChallenge, cea mai mare competiție de triatlon din Sud-Estul Europei, vor avea loc restricții de trafic, în stațiunea Mamaia. 


Astfel, în data de 21 septembrie, se va restricționa complet traficul pe bulevardul Mamaia, pe cele trei benzi de circulație pe sensul de mers dinspre Năvodari spre Constanța, între orele 8.00 și 17.00, între hotel Voila Holiday și restaurant On Plonge Junior, la 250 de metri după sensul giratoriu de la hotel Meridian. Traficul înspre Constanța se va face pe banda de la axul drumului de pe sensul opus, departajat cu garduri sau balize temporare între sensuri. 


De asemenea, în data de 22 septembrie, se va bloca total bulevardul Mamaia, pe cele trei benzi de circulație dinspre lacul Siutghiol, între orele 8.00 și 14.00, între hotel Voila Holiday și restaurant On Plonge Junior. Traficul înspre Constanța se va face pe banda de la axul drumului de pe sensul opus, departajat cu garduri sau balize temporare între sensuri. 


În plus, începând cu data de joi, 19 septembrie, orele 21.00, până în data de duminică, 22 septembrie, orele 8.00, se vor bloca două benzi de circulație pe bulevardul Mamaia, respectiv banda unu și doi pe sensul de mers dinspre Năvodari spre Constanța, pe o distanță de aproximativ 300 de metri, înainte de sensul giratoriu de la hotel Rex - rond Mesogios, până la intrarea de la restaurant Pinguin. Se va lăsa liberă, pentru circulație, banda trei, pe sensul de mers spre Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3803 secunde