Atenţie, şoferi! Trafic îngreunat pe bulevardul 1 Mai. Se lucrează la conductele de apă

306


Pentru remedierea unei avarii apărute miercuri dimineaţă pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 150 mm, de pe bulevardul 1 Mai nr. 52, blocul I2, din Constanța, echipele RAJA S.A. au fost nevoite să restricționeze traficul auto pe artera respectivă.
Este vorba despre pe prima bandă de circulație, pe o distanţă de aproximativ 50 metri – zona Biserica “Sfânta Maria”, cu sensul de mers către zona Far.
În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată Poliția Municipiului Constanța și Poliția Locală.
Abonaţii deserviţi nu sunt afectaţi de aceste lucrări, întrucât echipele de intervenţie încearcă să efectueze reparaţiile cu conducta sub presiune.


“Ne cerem scuze pentru neplăcerile create participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei în mod operativ, astfel încât zona afectată să poată fi redată circulației cât mai rapid și în cele mai bune condiții”, precizează reprezentanţii RAJA.
Potrivit acestora, lucrările se vor încheia în jurul orei 13, când va fi reluat şi traficul normal.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.8535 secunde