Atenţie, soferi! Trafic restricţionat în cartierul Viile Noi

276
Atenţie, soferi! Trafic restricţionat în cartierul Viile Noi - atentietrafic-1638430716.jpg

Articole de la același autor

Echipele administraţiei publice lucrează, în această perioadă, în cartierul Viile Noi. Se recondiționează carosabilul pe strada Prof. Dr. Gheorghe Marinescu. Astfel, au fost impuse restricții totale de trafic rutier.

„Recomandăm conducătorilor auto să evite joi şi vineri, 2 şi 3 decembrie, circulația pe strada strada Prof. Dr. Gheorghe Marinescu din cartierul Viile Noi. Echipele administratorului drumului public intervin joi cu utilaje de asfaltare pe tronsonul delimitat de aleea Satelit și Șoseaua din Vii, motiv pentru care traficul rutier este restricționat total, pe sectorul de drum pe care se lucrează, până la ora 16:00”, transmit reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Vineri, se vor executa lucrări de asfaltare pe porțiunea delimitată de Șoseaua din Vii și strada Vârful cu Dor, cu restricții totale de trafic rutier, între orele 8.00 şi 16.00.

„Facem apel către conducătorii auto care locuiesc sau tranzitează zonele respective să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil, pentru a evita ridicarea autovehiculelor.

De asemenea, participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se reabilitează trama stradală”, mai spun reprezentanţii autorităţilor locale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7873 secunde