ATENȚIONARE IMPORTANTĂ de la RADET, pentru constănțeni!

477
4
ATENȚIONARE IMPORTANTĂ de la RADET, pentru constănțeni! - radet-1477469296.jpg
RADET Constanța atenționează solicitanții de avize de amplasament necesare obținerii certificatului de urbanism și a autorizației de construcție, că avizul pentru branșament la rețeaua de gaze este eliberat doar pentru alimentarea mașinilor de gătit. De asemenea avizul eliberat pentru instalația de gaze pe casa scării este supus aceleiași condiții legale.

"Nerespectarea prevederilor cuprinse în cele două avize care fac referire la o instalație ce funcționează în mod unitar (branșament de alimentare și instalație de distribuție gaze) intră în sfera de reglementare a art. 3 din Legea 50/1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcții: «Construcțiile civile, industriale, agricole, cele pentru susținerea instalațiilor și utilajelor tehnologice, pentru infrastructură de orice fel sau de oricare altă natură se pot realiza numai cu respectarea autorizației de construire, precum și a reglementărilor privind proiectarea și executarea construcțiilor». Nerespectarea acesteia constitue infracțiune și cade sub incidența sancțiunilor prevăzute de art. 24 din aceeași lege: «Executarea, fără autorizație de construire sau de desființare, ori cu nerespectarea prevederilor acesteia, a lucrărilor prevazute la art. 3 lit. b, respectiv lucrări de construire, reconstruire, extindere, reparare, consolidare, protejare, restaurare, conservare, precum si orice alte lucrări. Aceste infracțiuni se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 3 ani sau cu amendă»", explică directorul general al RADET Constanța, Liviu Popa.

Astfel, RADET Constanța solicită constănțenilor să respecte condițiile prevăzute în avizele ce le-au fost eliberate.

Comentează știrea

Un Claxon de la RADET Constanta
26 octombrie 2016
Goarna lui Fagadau

Ce legatura exista intre RADET Constanta si masina de gatit,nu am inteles.RADET Constanta se ocupa cu treburile murdare din Primarie,cu ciorile moarte din parc,cu amenintari,cu amenzi,cu puscaria.Astia te claxoneaza si cand tragi apa la veceu.Fagadau este baiatul bun.

mm
26 octombrie 2016
m

Mancati kkat.Rdetul face plangeri la primarie,si primaria la inspectoratul de constructii.Ne dau in gat drept razbunare ca ne-am debransat.Instanta in schimb nu se uita in gura lor si se poate castiga fara probleme un proces.Costurile vor fi platite tot de constanteni,ca dor nimic nu se face pe banii lor.Ei doar fura.Autorizatia de constructie este necesara doar pentru bransament.

m
26 octombrie 2016
mm

Andreea asta nu este ziarista.Habar nu are pe ce lume traieste.Scrie doar pentru interesul cuiva.Eu i-as da cu flit dar se pare ca ziarul joaca la doua capete si o tin ca nu se stie niciodata!Ea nu toarna decat gaz pe foc.Dati-o afara pe matracuca.Din cauza ei o sa pierdeti foarte mult.

ggfgjjh
26 octombrie 2016
.....

Andreea asta este defecta de mult timp. E genul de reporter(ziarist)(scriitor)care face cate o fixatie pe cate un subiect si apai o ține asa mult timp. In urma cu ceva timp făcuse o fixatie pe accidente. Fixatia ei era in felul următor: nu conta ce numere aveau masinile implcate sau ce număr avea masina al cărui sofer era vinovat, ea tot pe soferi cu masin de Bulgaria ii injura. Iam atras atenția cu frumosu ca greseste cand pune aceiasi eticheta pe toti soferi cu nr de bulgria, am bestelit-o , am facut-o gaina turbata, rata proasta i am atras atentia ca instiga la violenta....nici o sansa sa sa se indrepte... Asa ca cititorilor nu veti reusi sa ii scoateti capul din nisip...Fatuca asta le stie pe ale ei, are pitici ei pe creier care dansează țonțoroiu, are frustrările ei din copilărie care o chinuie si probabil mai serveste si unor interese( probabil nu mai plateste apa calda si caldura ca doar na e greu sa faci publicitate lu nea popa).

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0691 secunde