ATENŢIONARE METEO. Precipitaţii mixte, ninsori şi polei, în următoarele zile

3837
ATENŢIONARE METEO. Precipitaţii mixte, ninsori şi polei, în următoarele zile - zapada-1607336086.jpg

Articole de la același autor

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, în această dimineaţă, o informare meteo de vreme rea, cu ninsori moderate cantitativ, intensificări ale vântului, precipitaţii mixte şi polei.


Astfel, începând de astăzi, de la ora 14, şi până mâine, în jurul orei 10, în Oltenia, sudul Banatului şi local în Muntenia, precum şi în Munţii Banatului, în Carpaţii Meridionali şi în Carpaţii de Curbură şi se va depune strat de zăpadă. Mai ale în Oltenia şi sud-vestul Munteniei, acesta va depăşi, pe arii restrânse, 8 – 10 cm, iar, la munte, se vor atinge grosimi de 15 – 20 cm. Cu precădere, la începutul intervalului, vântul va avea intensificări cu rafale, în general, de 70 – 80 km pe oră în sud-vestul extrem şi 45 – 55 km pe oră în regiunile sudice şi sud-estice. Îndeosebi în vestul Carpaţilor Meridionali, zăpada va fi temporar viscolită.
În Moldova şi Transilvania vor fi ninsori în general slabe cantitativ, iar, în restul teritoriului, precipitaţiilor vor fi mai ales sub formă de ploaie şi lapoviţă.


În sudul şi sud-estul ţării, precum şi la munte, pe alocuri, se va depune polei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9908 secunde