ATENȚIONARE METEO! Vin PLOILE ȘI FURTUNILE, la Constanța

1408
ATENȚIONARE METEO! Vin PLOILE ȘI FURTUNILE, la Constanța - furtuna21369833455-1369863658.jpg
Instabilitatea atmosferică este foarte accentuată zilele acestea, pe litoral. Astăzi și mâine, la Constanța și în întreg județul, se anunță ploi torențiale și vânt puternic. De astfel, Administrația Națională de Meteorologie a emis, în cursul zilei de ieri, o informare meteo de vreme urâtă în întreaga țară. Avertizarea este valabilă de astăzi de dimineață, de la ora 10,00, și până mâine după-amiază, la ora 18,00. Sunt vizate fenomene precum grindină, ploi torențiale și vijelii. 


În intervalul menționat, gradul de instabilitate atmosferică va crește progresiv în toată țara, începând din sud-vest și se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, ploi cu caracter torențial, căderi de grindină și vijelii. Astfel de fenomene vor fi frecvente și mai intense în primele ore în regiunile vestice și sud-vestice, apoi, în sudul, centrul și estul teritoriului. Cantitățile de apă vor depăși local 25 de litri pe metru pătrat. 


La Constanța, astăzi, cerul va fi variabil, cu soare, vântul va sufla moderat, dinspre est, cu ceva intensificări temporare. Maxima termică va atinge 24 grade Celsius. Peste noapte însă vor fi condiții de furtună și se vor înregistra minimum 18 grade Celsius. Mâine sunt așteptate ploi, la fel ca și sâmbătă, dar temperaturile vor rămâne destul de ridicate, mai ales pe timpul nopții.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2006 secunde