Au apărut inspectori OPC falși în magazinele constănțene

601
Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorului Constanța a primit mai multe sesizări telefonice și scrise, din partea unor operatori economici, privind controale realizate de așa-ziși comisari ai instituției. În urma reclamațiilor, conducerea OPC a ajuns la concluzia că persoanele respective
s-au dat drept comisari, însă nu reprezintă oficial instituția constănțeană.
"Atragem atenția tuturor operatorilor economici să solicite oricărei echipe de comisari din cadrul CJPC Constanța ordinul de deplasare sau serviciu pentru data respectivă, legitimația de comisar, precum și menționarea controlului în Registrul Unic de Control. De asemenea, în cazurile în care se aplică sancțiuni contravenționale, acestea se achită la Trezoreria de care aparține operatorul economic și nu "cash" echipei de comisari aflată la control", a declarat Dionisie Culețu, director coordonator adjunct al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța.
Potrivit acestuia, cazurile de falși inspectori OPC au fost transmise către Inspectoratul Județean de Poliție, spre cercetare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 25 Februarie 2010
Stire din Social : Mizeriile Constanței
Pagina a fost generata in 1.9059 secunde