Au mai rămas 35 de bilete de tratament pentru vârstnici

232
Casa Națională de Pensii și alte Drepturi de Asigurări Sociale a repartizat, pentru a doua serie a lunii în curs, 358 de bilete de tratament. Plecarea este în perioada 22 - 26 aprilie, beneficiarii unui bilet de tratament putând opta pentru stațiunile Buziaș, Covasna, Tușnad, Vatra Dornei, Slănic Moldova, Olănești, Sangeorz, Sinaia, Voineasa, Moneasa, Gorova, Slănic Prahova, Târgu Ocna, Căciulata, Călimănești, Sovata, 1 Mai, Băltăgești, Bizusa, Felix, Geoagiu, Herculane, Lacu Sărat, Pucioasa, Techirghiol etc.
"Din totalul de 358 de bilete, au fost repartizate, până în prezent, 323, restul de 35 fiind disponibile pentru stațiunile Sangeorz, Voineasa, Moneasa, Gorova, Felix, Băltăgești, Geoagiu, Lacu Sărat, Pucioasa, Sarata Monteoru, Amara, Ocna Șugatag", a declarat Oscar Beneș, directorul executiv al Casei Județene de Pensii Constanța, precizând că doritorii pot depune dosarul cu cel puțin o zi înainte de data menționată mai sus.
Pensionarii care doresc să beneficieze de bilete de tratament pot depune documentele necesare la sediile instituției. Dosarul trebuie să conțină: cerere tip, talonul de pensie pe luna martie 2009, recomandarea medicală din anul 2009 - în două exemplare, actul de identitate în original, precum și suma necesară achitării biletului, adică 50% din cuantumul pensiei, care include 18 zile de cazare, masă și tratament.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.8508 secunde