Scandal și huiduieli la ședința Uniunii Asociațiilor de Proprietari

Au sărit la gâtul viceprimarului Constanței și al șefilor RADET

2479
15

Articole de la același autor

Sala "Remus Opreanu" din cadrul Prefecturii Constanța a găzduit ieri prima ședință a Uniunii Asociațiilor de Proprietari (UAP) cu reprezentanții asociațiilor și cei ai furnizorilor de utilități. Deși la întâlnire erau invitați și reprezentanți ai Ministerului Administrației și Internelor, ANRSC, Consiliului Județean și Primăriei Constanța, aceștia nu și-au făcut apariția. Singurul reprezentant al administrației locale a fost viceprimarul Gabi Stan, care a ajuns la discuții aproape de final, încingând spiritele și mai mult.


Dacă până atunci ținta atacurilor fuseseră șefii RAJA și RADET, sosirea viceprimarului i-a întărâtat și mai tare pe administratorii și președinții de asociații prezenți în sală. Supărările oamenilor au pornit de la distribuția facturilor și încasarea facturilor, până la apometre, repartitoare și debranșare. Însă cei mai mulți au ținut să vorbească despre necesitatea acordării subvenției de căldură pentru toată populația municipiului.

 
"Toți constănțenii avem dreptul la subvenție! Ne forțați să plecăm din sistem. Să facă eforturi domnul Mazăre să ne dea la toți. Sunt și săraci, dar dați-le și la cei care muncesc și dau bani", a strigat Lucian Ionescu, reprezentant al AP AR1. Ajuns la întâlnire cu o întârziere de mai bine de o oră și jumătate, Gabi Stan s-a arătat foarte mirat de iritația oamenilor și a încercat să calmeze spiritele. Chiar a ridicat tonul atunci când a fost întrerupt în timp ce vorbea, amenințând că va pleca dacă nu va fi ascultat. Oamenii nu s-au lăsat însă intimidați și au continuat să vocifereze în sală, cerând subvenție generalizată pentru toți constănțenii.

Viceprimarul a încercat să dea vina pe CET și pe guvernul de anul trecut, dar asistența a fost și mai agasată de tentativele sale de eschivă. "Noi avem o problemă cu CET-ul. Noi subvenționăm cu banii pe care-i avem. Este o problemă generată de fostul guvern. Însă ca să funcționeze un oraș sunt și alte cheltuieli, nu doar subvenția la căldură", a mai spus Gabi Stan. 


"Este inadmisibil ca orașul Constanța să nu poată susține subvenție pentru toți locuitorii săi. Sunt alte orașe mult mai sărace sunt există această posibilitate, dar la noi bănuim că este rea-voință", a mai spus reprezentantul unei asociații de proprietari. Discuțiile încinse au fost oprite subit de Mihai Ulmeanu de la UAP, care a încercat schimbarea subiectului. În cele din urmă, ședința s-a încheiat fără nicio concluzie, doar cu promisiunile șefilor de la RAJA și RADET că "mâine voi trimite o echipă la fața locului!", pentru fiecare dintre problemele ridicate de administratori.


Comentează știrea

15 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
horia
25 octombrie 2012
nesimtire marca Mazare

toate nulitatile alea de la prezidiu au un singur nume, PSD. nu conteaza ca sunt de la RADET sau RAJA, sunt pusi pe functii direct de la lipirea afiselor si datu` cu gura in urechile politicienilor locali. ala de la RADET este de o incompetenta crasa, cand am fost in audienta pentru debransare, habar n-avea de termoficare si instalatii, vorbind aiureli si nestiind cum sa evite aspectele tehnice.

Anonim
25 octombrie 2012
Dar faceti ceva sa scadeti pretul Gcal?

Toti anii astia ati tot scumpit gigacaloria. V-a preocupat numai cum sa puneti mana pe RADET. Ati facut vreo investitie ca sa tineti pretul energiei termice, livrate populatiei, cat mai jos? Management de KKT....

Unu
25 octombrie 2012
Gigacaloria

Ati luat puiul si faina de la Mazare in campanie? Sa fiti sanatosi! Acum vreti si subventie???

vlad
25 octombrie 2012
la treaba ziaristilor..

mai oameni buni unde e cet-ul ala nou?voi nu ati inteles ca in campanii se promite orice?mazare pe asta se bazeaza ,pe saraci si prosti,dar iata ca atunci cand au probleme cu banii, dar,rau de tot ,romanul chitaie usor ....dar ,usor , ca daca chitaiau tare se duceau peste aia de la radet si le spargeau capetele ...ba, ziaristilor de 2 lei de ce nu verificati numarul angajatilor de la radet? cati sunt la birou cati in teren...??? o sa va crucuti!!!! si vedeti de ce bucurestiul ,care e in aceeasi companie cu cet constanta plateste giga la aproximativ jumate ?si mai vedeti cum au trecut radet-ul in subordinea consiliului local? adik au pus mana pe el.....si de ce trebuie sa dau 5 mil de lei ca sa ma debransez de la radet daca eu nu am contract cu radet-ul....?faceti anchete ba ziaristilor!!!

admirator
25 octombrie 2012
si de ce doar viceprimarul

si nu si primarul? cat se mai scuza nesimtitii astia cu "Boc"? Ei sunt de vreo 6 luni la guvernare. Daca voiau si puteau, reveneau asupra deciziei. Dar oricum, celelalte orase din tara nu au facut circul asta la caldura.. Chiar in timpul lui Boc. Aici doar mazare si ai lui spoliaza populatia! Dupa ce ca pomenile se dau din banii celor care produc si platesc impozite, nici macar la caldura nu sunt ajutati? Banii lor sunt luati doar pentru golani? Sa-i ia de la PZD si Mazare. Cau au destui babni furati in 12 ani...

1, sa va fie rusine ca orasul asta e plin de maidanezi si gropi de gunoi2,politia locala nu se implica cu mai nimic in solutionarea problemelorscandalurilor nocturne,3,majoritatea angajatilor primariei freaca menta in birouri..sunt doar cateva din nemerni
25 octombrie 2012
1, sa va fie rusine ca orasul asta e plin de maidanezi si gropi de gunoi2,politia locala nu se implica cu mai nimic in solutionarea problemelorscandalurilor nocturne,3,majoritatea angajatilor primariei freaca menta in birouri..sunt doar cateva din nemerni

1, sa va fie rusine ca orasul asta e plin de maidanezi si gropi de gunoi2,politia locala nu se implica cu mai nimic in solutionarea problemelorscandalurilor nocturne,3,majoritatea angajatilor primariei freaca menta in birouri..sunt doar cateva din nemerniciile aruncate asupra bietilor constanteni de cand a venit ciiuma mazareasca...iata si problema carutelor care merg de-a valma cu gunoaie si peturi -asta cand nu fura -merg rromii sau aia de la tzara nestingheriti de nimeni prin oras,desi e interzis de lege,problema e tot in raspunderea primariei si a politiei locale care e in subordinea lui mazare acum ...ce draku faceti, putorilor?

Mishu
25 octombrie 2012
Intrebare

Nu-l vedem in prezidiu pe acel imbecil militar in rezerva Dragu , care-i pupa dosul golanului Mazare , in schimb il vedem pe alt fost comunist Ulmeanu , care desi are o pensie grasa ca fost militar este renumerat si de la acest UAP care vedem ca joaca cum ii zice sleahta de golani din jurul mascariciului mazare... Cine ii plateste pe acesti neica nimeni senili de la UAP si de unde se iau banii ptr salariile / indemnizatiile lor ?!? In rest , asa cum alt golan zicea , "Sa traiti bine !" cu cei pe care i-au ales idiotii care stau la cozi ptr pachetul cu pui/faina/zahar... Spalati-va pe cap cu toti parvenitii pe care i-ati ales si nu mai va uitati la alte municipii unde gigacaloria este mai ieftina/unde este curatenie/nu sunt caini/trotuare asfaltate/parcurile au ramas parcuri... (Cluj,Timisoara,Ploiesti,Sibiu,etc..) - orase care nu organizeaza dansuri cu fete in bichini si manelisti in care alegorice din banii contribuabililor!!! Bine va face acest dezechilibrat mintal Mazare !

ct
25 octombrie 2012
sa nu va mire

deja e prea multa nesimtire,se unfla mamaliga celor cu creier? se poate intimpla ceva ??

haihui
25 octombrie 2012
cadrul legal există, dar...

Conform legii 215/2001, mandatul primarului încetează ca urmare a rezultatului unui referendum local avînd ca obiect demiterea acestuia. Referendumul pentru încetarea mandatului primarului se organizează ca urmare a cererii adresate în acest sens prefectului de locuitorii comunei, orașului sau municipiului, ca urmare a nesocotirii de către acesta a intereselor generale ale colectivității locale sau a neexercitării atribuțiilor ce îi revin, potrivit legii, inclusiv a celor pe care le exercită ca reprezentant al statului. Referendumul trebuie solicitat de cel puțin 25% dintre locuitori și este valabil dacă s-au prezentat la urne cel puțin jumătate plus unu din numărul total al locuitorilor cu drept de vot. În condițiile în care noi nu ne-am prezentat la vot în număr suficient cît să-l gonim pe golanul ăsta, iar opoziția locală este ca și inexistentă sau mînă în mînă cu Măzăriche, ce șanse crezi că am avea să încercăm o astfel de soluție? Ne-am obișnuit să ne lamentăm pe la o țigară, pe forumuri sau mai știu eu pe unde, dar concret nu facem nimic. Au dreptate ăștia din restul țării cînd ne spun că "noi" l-am ales, noi să ne spălăm pe cap cu el...

Răspuns la: sa nu va mire
Adăugat de : ct, 25 octombrie 2012
deja e prea multa nesimtire,se unfla mamaliga celor cu creier? se poate intimpla ceva ??
cetatean
25 octombrie 2012
vrem subventie GENERALIZATA, NU NUMAI PENTRU UNII....

VREM SUBVENTIE GENERALIZATA PENTRU CA TOTI AU DREPTUL...DACA AVEM PESTE 17 MIL, SI O MASINA INSEAMNA CA MUNCIM MAI MULT SAU AM INVATAT CARTE MAI MULTA....Unii au preferat sa stea in bar si in club decat sa invete....si eu cu ce sunt vinovata pentru asta >>>?

15 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Marţi, 23 Octombrie 2012
Stire din Social : Încep probele la rece
Marţi, 23 Octombrie 2012
Stire din Social : RADET începe mâine probele la rece
Luni, 22 Octombrie 2012
Stire din Social : RADET/ Încep probele la rece
Pagina a fost generata in 1.1396 secunde