Autobuzele supraetajate, repuse în circulație

212
Autobuzele supraetajate, repuse în circulație - autobuze-1593621177.jpg

Articole de la același autor

Veste bună pentru turiști, dar și localnici. CT BUS introduce începând cu data de 4 iulie, linia "CITY TOUR", pe ruta Gară CFR - stațiunea Mamaia. Traseul autobuzelor etajate cuprinde o mulțime de obiective turistice importante din orașul Constanța și din stațiunea Mamaia. Dintre acestea amintim roata panoramică "Tomis Eye", Silozurile ",Anghel Saligny", Vechea Bursă Maritimă, Gara Maritimă, "Cuibul Reginei", Muzeul de Istorie și Arheologie, Edificiul roman cu mozaic, Moscheea, Cazinoul, Acvariul, Farul Genovez etc.

"Începem cu șase autobuze care vor circula, deocamdată, între orele 9.00-18.00, cu o frecvență de 25 de minute. În vârful sezonului estival vom crește acest interval până la ora 22.00. Prețul rămâne neschimbat: șase lei pentru o călătorie și zece lei pentru toată ziua. Avem în traseu cel puțin o sută de obiective interesante, la care se adaugă și roata panoramică amplasată în zona Poarta 1", a declarat directorul CT BUS Constanța, Bogdan Niță.

Pentru ca plimbarea să fie și mai interesantă, pasagerii au la dispoziție și aplicația "City Tour", un ghid text și audio, disponibil în "Magazin Play" sau "Apple store". În plus, la bordul autobuzelor etajate călătorii dispun de conexiune gratuită la rețeaua Wi-Fi și pot accesa aplicația prin scanarea codului QR de pe spătarul scaunului. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5138 secunde