Avarie CET. Mai multe zone din Constanța nu vor avea apă caldă, mâine

198
1
Avarie CET. Mai multe zone din Constanța nu vor avea apă caldă, mâine - faraapa-1439299974.jpg

Articole de la același autor

Pentru remedierea unei defecțiuni apărute la instalația de termoficare, Electrocentrale Constanța va întrerupe alimentarea cu apă caldă mâine, în mai multe zone din Constanța.

Astfel, începând cu ora 7,30, va fi sista furnizarea de agent termic primar către punctele termice nr. 17, 18, 22, 23, 24, 25, 42, 105, 107, 108, 112, 113 și 114, situate în perimetrul cuprins între strada Mircea cel Bătrân, Al. Pușkin, I. Adam, bulevardul Mamaia, cartier Tomis II, Colegiul Tehnic "Tomis" – zona Victoria.

Drept urmare, RADET Constanța este în imposibilitatea de a furniza apă caldă de consum către consumatorii din aceste zone. Furnizarea va fi reluată în jurul orei 19.

Pentru informații suplimentare, puteți suna la Dispeceratul RADET Constanța care funcționează non-stop, la numărul de telefon 0241/616.792, sau puteți accesa site-ul RADET Constanța, la adresa www.radet-constanta.ro.

Comentează știrea

delgado
11 august 2015
Ajuta-ti familia!

Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata globala. Proiectul este lansat de curand si are mari perspective. NU este necesara niciun fel de experienta! Asiguram suport si logistica in desfasurarea activitatii. Lucrati intr-un mediu placut, proactiv. Principala atributie este mentinerea unei evidente a ofertelor prospectante si actualizate zilnic. Oferim sanse reale de avansare in cariera! Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal, cu posibilitatea unor bonusuri substantiale. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Programul de lucru este flexibil. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Sunt suficiente studiile medii. Cerem cunostinte minime de operare pe internet, de lucru cu fisiere word si pdf si navigare online. Solicitati acum mai multe detalii adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3387 secunde