AVARIE la reţeaua de gaze naturale în Eforie. Peste 1.300 de gospodării, afectate

762
AVARIE la reţeaua de gaze naturale în Eforie. Peste 1.300 de gospodării, afectate - avarie1-1621003337.jpg
O avarie la reţeaua de gaze natural a dus la sistarea furnizării de gaze în localităţile Eforie Nord şi Eforie Sud.

“În urma producerii unei agresiuni pe rețeaua de distribuție în timpul unor săpături mecanizate efectuate de către operatorul economic S.C. Asfalt Dobrogea în localitatea Eforie Nord, nr. 12, Distrigaz Sud Rețele a luat măsura sistării alimentării cu gaze naturale începând de astăzi, 14 mai, ora 15.00 pentru toți clienții din localitățile Eforie Nord și Sud. Astfel, s-a sistat alimentarea cu gaze naturale pentru circa 1.300 de clienți casnici și non-casnici din localitățile menționate”, au transmis reprezentanţii Distrigaz Sud Reţele.

Potrivit acestora, echipele companiei sunt mobilizate în teren și fac demersurile necesare pentru a asigura remedierea defecțiunilor tehnice astfel încât reluarea alimentării cu gaze naturale a clienților afectați să se facă sâmbătă, 15 mai, în jurul orei 13.00.

“După reluarea realimentării cu gaze naturale, în cazul în care clienţii simt miros de gaze, sunt rugați să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acționeze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice și, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale. Ne cerem scuze pentru inconveniențele create clienților noștri și le mulțumim pentru înțelegere”, mai transmit reprezentanţii furnizorului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5795 secunde