Avarie RAJA. Cartierul Km 5 din Constanța a rămas fără apă rece

161
Avarie RAJA. Cartierul Km 5 din Constanța a rămas fără apă rece - raja-1556610762.jpg

Articole de la același autor

Pentru remedierea unei avarii survenite în urmă cu puțin timp pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 150 mm, de pe strada Theodor Speranția, din municipiul Constanța, RAJA S.A a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, astăzi – 30 aprilie 2019, în întreaga zona.


Sunt afectați consumatorii din perimetrul delimitat de străzile: Micșunelelor, Amurgului, Pandurului, Sălciilor, Mugurului, Th. Speranția.


Totodată, pentru efectuarea lucrărilor, s-a impus restricționarea traficului auto pe strada Mugurului, pe tronsonul cuprins de străzile Micșunelelor și aleea Mugurului.


"Zona menționată a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.


Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților afectați, dar și participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru remedierea avariei și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp", precizează reprezentantii RAJA.


Potrivit acestora, furnizarea apei va fi reluată în jurul orei 13.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8999 secunde