AVARIE RAJA. Circulaţie îngreunată pe strada I.G. Duca

183
AVARIE RAJA. Circulaţie îngreunată pe strada I.G. Duca - avarie-1636015346.jpg

Articole de la același autor

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii survenite joi dimineaţă, 4 noiembrie, în căminul de vane, de la intersecția str. I. G. Duca cu bd. Ferdinand din municipiul Constanța, echipele de intervenție RAJA au fost nevoite să restricționeze traficul auto pe prima bandă de circulație de pe str. I. G. Duca, pe o porțiune de aproximativ 60 m – sensul de mers dinspre bd. Ferdinand către str. Ștefan cel Mare (în zona trecerii de pietoni).

În vederea desfășurării operațiunilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată Poliția Municipiului Constanța și Poliția Locală.

Abonații deserviți nu sunt afectați de aceste lucrări, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparațiile cu conducta sub presiune.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei în mod operativ, astfel încât zona afectată să poată fi redată circulației cât mai rapid și în cele mai bune condiții”, transmit reprezentanţii RAJA.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7219 secunde