Avarie RAJA în judeţ. Ce zone rămân fără apă potabilă

184
Avarie RAJA în judeţ. Ce zone rămân fără apă potabilă - water20579241920-1636544698.jpg
În cursul zilei de 10 noiembrie, conducta de aducțiune cu diametrul de 800 mm, din zona extravilană a localității Albești, județul Constanța, a înregistrat o avarie. Ținând cont de diametrul conductei, s-a impus oprirea pompării apei pe acest tronson.

Prin urmare, anunţă reprezentanţii RAJA, în intervalul orar 12.30 - 24.00, se va înregistra apă cu presiune scăzută în localitatea Albești și lipsa totală a acesteia în zonele înalte.

Pentru municipiul Mangalia, echipele de intervenție au făcut manevrele de vane necesare pentru a alimenta întreaga localitate din sursa Tatlageac. În această situație, debitul pompat în municipiul Mangalia este mai redus, apa fiind furnizată cu presiuni scăzute. De aceea, abonații de la etajele superioare ale imobilelor pot fi afectați de lipsa apei potabile.

Sursa de apă Albești deservește și comuna Limanu, iar la ora actuală, în rezervorul de la stația de pompare Limanu există apă pentru a acoperi necesitățile abonaților până în jurul orei 17.00. Ulterior, până la finalizarea lucrărilor de remediere a defecțiunii și reluarea furnizării apei potabile pe conducta de aducțiune, localitățile Limanu, 2 Mai și Vama Veche vor rămâne fără apă potabilă.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3781 secunde