Avarie RAJA. Jumătate din Constanța, AFECTATĂ

139
Avarie RAJA. Jumătate din Constanța, AFECTATĂ - 11433311252-1445947078.jpg

Articole de la același autor

În urma unei avarii la una din liniile de alimentare cu energie de la Stația de pompare și tratare Palas, de pe bulevardul Aurel Vlaicu, survenite astăzi, la ora 12,50, o parte din pompele de la nivelul stației a rămas fără curent. În aceste condiții, abonații din cartierele CET, Anda, Palas, I.C. Brătianu, Doi Cocoși, Medeea, Casa de Cultură, Gară, Inel I și Inel II, au apă potabilă la robinete cu presiuni scăzute.

Pentru remedierea situației, au fost anunțați reprezentanții Enel, care vor trece alimentarea stației pe o altă linie. Potrivit celor de la RAJA, având în vedere debitul, dar și zona mare deservită, abonații afectați vor avea apă la robinete la presiuni normale în jurul orei 15,00.

"Asigurăm toți abonații afectați că lucrătorii RAJA fac tot posibilul pentru asigurarea continuității serviciului de alimentare cu apă la parametrii optimi, imediat ce vor fi rezolvate disfunctionalitățile de la nivelul liniilor de alimentare cu energie", precizează purtătorul de cuvânt al RAJA, Irina Oprea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4271 secunde