Avarie RAJA la Autostrada București - Constanța

278
În cursul acestei dimineți, constructorul autostrăzii București - Constanța, a spart conducta principală de alimentare cu apă, cu diametrul de 500 mm, în zona sensului giratoriu de la Agigea, locul de descărcare al autostrăzii. Practic, în apropierea conductei, constructorul a amenajat un depozit de piatră, iar greutatea utilajelor de încărcare și descărcare de peste 45 de tone au tasat magistrala. Conducta alimentează localitățile Agigea și Lazu. Pentru remedierea avariei a fost necesară întreruperea furnizării apei pe conductă, până în această seară, 17 iulie 2012, ora 24,00. Pentru ca toți abonații din Agigea și Lazu, să nu rămână fără apă, s-au făcut manevrele necesare de vane și s-a trecut la alimentarea acestora cu apă prin intermediul unei conducte de siguranță. Astfel, localitatea Lazu are apă integral, iar în Agigea singurii abonați rămași fără apă sunt cei de pe strada Dinu Cocea și cele trei alei adiacente.

La fața locului au fost trimise mai multe echipe de intervenție dotate cu toate utilajele necesare, care vor depune toate eforturile pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt.

Pentru această nouă avarie, constructorul autostrăzii se va alege cu o nouă plângere penală pentru distrugere de bunuri în formă continuată.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1109 secunde