Avarie RAJA. Mai multe străzi din Constanța nu au apă rece, până diseară

161
Avarie RAJA. Mai multe străzi din Constanța nu au apă rece, până diseară - intreruperefaraapa1443007896-1465908090.jpg
Pentru remedierea unei avarii survenite în cursul acestei zile, la conducta de alimentare cu diametrul de 600 mm din municipiul Constanța, de pe bulevardul Tomis, zona intersecției cu bulevardul Alexandru Lăpușneanu, SC RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile în zonă, încă de la prânz.


Sunt afectați de lipsa apei potabile abonații de pe bulevardul Tomis - tronsonul delimitat de intersecțiile cu strada Aurel Vlaicu și bulevardul Alexandru Lăpușneanu; pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, pe tronsonul delimitat de bulevardul Tomis și strada Nicolae Iorga, în perimetrul delimitat de strada Badea Cârțan - Tulcei - Ștefăniță Vodă - Badea Cârțan și cartierul Anadalchioi. 
"Inițial, echipele de intervenție au încercat remedierea avariei cu conducta sub presiune, pentru a nu afecta alimentarea cu apă a abonaților deserviți. Având în vedere complexitatea lucrărilor, dar și debitul mare de apă, a fost necesară sistarea furnizării apei potabile pe tronsonul avariat. Ne cerem scuze față de abonații afectați de această avarie și îi asigurăm că echipele noastre de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor de reparații și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp", precizează reprezentanții RAJA.


Potrivit acestora, lucrările sunt estimate a se încheia în jurul orei 17. Ulterior, va fi reluată și furnizarea apei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3858 secunde