AVARIE RAJA. Mai multe zone din Constanţa, fără apă rece până la noapte

787
AVARIE RAJA. Mai multe zone din Constanţa, fără apă rece până la noapte - avarie-1620918577.jpg
Din cauza avarii apărute joi după-amiază, pe conducta magistrală de alimentare cu apă, cu diametrul de 800 mm, de pe bulevardul Tomis nr. 363 din municipiul Constanța, RAJA S.A. a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, în zonă.

Astfel, a fost necesară sistarea furnizării de apă potabilă în zonă, în perimetrul delimitat de bulevardul Tomis – bulevardul Aurel Vlaicu – strada Ștefăniță Vodă – strada Soveja – strada Barbu Ștefănescu Delavrancea – bulevardul Alexandru Lăpușneanu – strada Nicolae Iorga – bulevardul Tomis, precum şi pe bulevardul Tomis, pe tronsonul delimitat de bulevardul Alexandru Lăpușneanu și strada Petru Vulcan.

De asemenea, sunt lipsiţi de apă consumatorii de pe strada Poporului, tronsonul delimitat de bulevardul Tomis și strada Mihai Viteazu, bulevardul Alexandru Lăpușneanu, tronsonul delimitat de străzile Soveja și Suceava cu străzile adiacente, cei din zonele Brotăcei și Tic – Tac, dar și abonații arondați punctelor termice nr. 44, 46, 47, 48, 50 – 57, 100, 102, 103 104, 120 – 124, 138 și 139

„Ne cerem scuze consumatorilor afectați, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție fac tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, transmit reprezentanţii RAJA.

Potrivit acestora, lucrările se vor încheia în jurul orei 22, când va fi reluată şi furnizarea de apă rece.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3576 secunde