AVARIE RAJA/ Năvodari, Corbu, Lumina și Ovidiu, fără apă până duminică seară

1147
5
Întreruperea furnizării apei în localitățile Năvodari, Corbu, Lumina, Ovidiu și zona Industrială Midia se prelungește până duminică seară, 20 mai, la ora 19,00. Conducta de 1000 mm a cedat în câmp, iar din cauza ploilor torențiale, toată zona este o adevărată mlaștină, utilajele neputând practic să înainteze. La ora actuala se lucrează cu mai multe vidanje pentru a degaja terenul de malul format, pentru ca utilajele de intervenție să poată ajunge la locul avariei. Din acest motiv, lucrările de reparații sunt mult îngreunate, ceea ce duce la prelungirea perioadei de remediere a avariei până diseară, la ora 19,00. 

Comentează știrea

Marius
21 mai 2012
Sa ne bucuram de vreme

E bine totusi ca nu sunt 30 de grade ca zilele trecute. Apropo, e luni si tot nu e apa

ramona
21 mai 2012
avarie raja

Nici luni dimineata 21.05.2012 dupa trei zile, in Navodari nu este apa ! Greu se misca RAJA!!! Bine ca are fanfara si infrastructura veche de 20 de ani!

dadanel
21 mai 2012
avarie raja

fratilor cat o sa mai stam asa fara apa???e vara ,e cald,o sa ne imbolnavim stand asa nespalati!!!!parca traim in pustietate,in era primitiva,o sa ajungem sa ne satisfacem necesitatile fiziologice pe dupa blocuri,ca in baie nu o sa mai putem intra.!!!uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu rusine celor care ar trebui sa rezolve aceasta problema

alina
22 mai 2012
raja

asta e nesimtire,bataie de joc...Daca nu suntem la zi cu platile catre ei,suntem penalizati.Noi,in situatia de fata cum ar trebui sa reactionam? Scuze? Eu nu am nevoie de asa ceva... Vreau sa mi spal copilul,nu la lighean ca pe timpuri.Pentru asta le platesc in fiecare luna din ce in ce mai mult... NESIMTIRE!!!!!!!!

dadanel
23 mai 2012
avarie raja

sa va fie rusine nesimtitilor!!!am ajuns sa ne spalam doar pe fata intr-un lighean ca la tara,va platim serviciile pentru ce?sa nu avem apa de aproape o saptamana?,nu va ganditi ca ne imbolnavim???cat va mai dura avaria ca deja ne-am saturat sa stam fara apa macar pentru wc.

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 16 Mai 2012
Stire din Social : Atenție,  se oprește apa!
Pagina a fost generata in 0.3903 secunde