Avarie RAJA. Vezi aici până la ce oră este oprită apa rece în zona Tomis Nord, din Constanța

160
1
Avarie RAJA. Vezi aici până la ce oră este oprită apa rece în zona Tomis Nord, din Constanța - apadoi-1407317920.jpg

Articole recomandate

Noaptea trecută, în jurul orei 24,00, echipele de intervenție ale RAJA au reușit să remedieze avaria și să schimbe piesa de legătură  de pe conducta magistrală de 600 mm. Imediat, s-a reluat furnizarea apei potabile. După decopertarea magistralei, in timp ce efectuau lucrarea de reparație la piesa de legătură dintre două tuburi, lucrătorii au constatat că unul din tuburi, vechi de peste 50 de ani, este într-o avansată stare de uzură. În aceste condiții, pentru a preîntâmpina apariția unei noi avarii, în această dimineață s-a luat decizia înlocuirii tronsonului respectiv pe o lungime de aproximativ 10 metri. Pentru efectuarea lucrărilor, a fost nevoie de întreruperea furnizării apei potabile astăzi, 6 august 2014, în intervalul 11,30 - 19,00. Sunt afectați consumatorii de pe bulevardul Aurel Vlaicu, pe tronsonul delimitat cu intersecțiile cu aleea Universității și bulevardul Tomis, abonații de pe străzile‚ Diamantului, Smaraldului, Agatului, Opalului și Perlei, dar și cei alimentați din punctul termic din zona Penny Market.
"Ne cerem scuze față de abonații afectați de aceste lucrări de reparații, dar le aducem la cunoștință faptul că în condițiile în care nu se intervenea de urgență, puteau apărea avarii mult mai complexe ce puteau să afecteze sistemul de distribuție pe porțiuni extinse, ceea ce ducea implicit la oprirea apei potabile pe o durată de timp mult mai mare", precizează reprezentanții RAJA.


Comentează știrea

Xena
6 august 2014
avarie Raja

Da, scuze. Ieri apa nu a venit la ora 24.00, ci la orele 4.00 dimineata. Azi la 8.30 s-a luat iar apa si iar nu mai facem nimic. Oare in aceasta zona nu locuiesc oameni?! Nu meritam si noi un gram de respect? Poate suntem batrani, poate avem copii bolnavi, poate e necesar sa ne sarbatorim si noi sarbatoarea crestina a Schimbarii la fata, ce ziceti?! Daca apa nu e, nimic nu e!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5079 secunde