AVERTIZARE METEO DE VREME REA! Ne așteaptă un week-end cu PLOI și NINSORI

836
3
AVERTIZARE METEO DE VREME REA! Ne așteaptă un week-end cu PLOI și NINSORI - furtuna21369833455-1475833347.jpg
Administrația Națională de Meteorologie a emis, în urmă cu puțin timp, o informare meteo de vreme urâtă în perioada următoare.
Potrivit meteorologilor, începând de astăzi, din jurul orei 18, și până mâine, în jurul orei 15, aria ploilor se va extinde treptat și va cuprinde Oltenia, Muntenia, Dobrogea, sudul și centrul Moldovei, iar cantitățile de apă vor depăși local 20 de litri pe metro pătrat. În a doua parte a nopții de vineri spre sâmbătă și în primele ore ale zilei de sâmbătă, îndeosebi în județele Brăila, Tulcea, Galați și Vaslui, se vor cumula, izolat, peste 40 – 50 de litri pe metru pătrat.


În zona Carpaților Meridionali și Orientali vor predomina ninsorile și se va depune strat nou de zăpadă.


Vântul se va intensifica în regiunile sud-estice și la munte, unde viteza la rafală va depăși local și temporar 55 – 60 de km pe oră.
De asemenea, vremea va fi rece în cea mai mare parte a țării, în special în diminețile următoare când, local, se va produce brumă cu precădere în nordul și în centrul țării și în zonele deluroase din restul teritoriului.


Comentează știrea

Io
7 octombrie 2016
Ziar local

Domnișoara ziarista dumneavoastră lucrați pentru un ziar local ,rugămintea ar fi sa numai scrieți "ne așteaptă" deaoarece vremea asta se referă la toata țara nu la constanta ! Puneți titluri doar ptr a fi citite articolele?

mm
7 octombrie 2016
m

Cine putea sa o faca lata?!Andreea!!Este dureros sa faci un copy-paste si noi mai vrem sa dea intai vremea in Dobrogea si apoi in tara.Pur si simplu nu se poate,daca i se rupe vreo unghie!Si da,la gazeta de perete titlurile trebuie sa fie cat mai pompoase,probabil sunt platiti la clikuri.

Jj
7 octombrie 2016
Hahahaaaa

Daca erau platiti dupa comentarii mureau de foame

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0765 secunde