AVERTIZARE METEO! Ploi, furtuni și grindină, de la noapte, la Constanța

1883
3

Articole de la același autor

Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare de vreme urâtă în perioada următoare, în toată țara.

Potrivit meteorologilor, începând din această după-amiază și până mâine seară, la ora 21, vor fi perioade în care instabilitatea atmosferică va fi accentuate. Vor fi averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului și condiții de grindină. Astfel de fenomene își vor face apariția la începutul intervalului, îndeosebi în sud-vestul țării și la munte, în noaptea de joi spre vineri, în majoritatea regiunilor, iar vineri cu precădere în Moldova, Maramureș și în zona montană. Cantitățile de apă vor depăși, local, 15 – 20 de litri pe metru pătrat și, izolat, 30 – 40 de litri pe metru pătrat.

Pe parcursul zilelor de sâmbătă și duminică, instabilitatea atmosferică va fi accentuată în regiunile intracarpatice, la deal și la munte.

Comentează știrea

Vio
12 mai 2016
Meteo

Unde este Constanta in avertizare?!

Valentina
12 mai 2016
castiguri online

Castiguri online in timpul liber! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige comisioane prin colaborare la domiciliu! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Super jurnalist
12 mai 2016
Ba, esti prost(proasta)?

S-a mutat Constanta in sud-vestul tarii ?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3389 secunde