Baby nest-ul, cel mai bun prieten al bebelușului, inclusiv în vacanță

135

Articole recomandate

Ești în căutarea unui cadou deosebit pentru o prietenă care tocmai a născut? Pregătești trusoul pentru propriul tău bebe? Un baby nest este ideal pentru începutul de drum al micuților. Caracteristicile acestuia îndeplinesc confortul necesar și oferă un mediu sigur pentru somn, joacă sau transport. Faptul că este ușor de manevrat îi adaugă multe avantaje în panoplie. Concediile, micile excursii, vizitele la rude sau prieteni vor fi mai relaxate atunci când utilizezi coșulețele destinate bebelușilor.

Spațiu prietenos pentru bebe

Dacă ai un copil cu vârsta până în 8 luni, îi poți face cunoștință cu cel mai bun prieten al său pentru această perioadă, un baby nest. Spațiul îngust îi va aminti de sentimentul familiar de pe perioada vieții intrauterine. Materialele din care sunt realizate coșulețele îndeplinesc toate normele de calitate și sunt prietenoase cu pielea delicată a bebelușilor. În plus, accesoriile, jucăriile de pluș, copertina, plasa împotriva insectelor, salteluțele simple sau duble și husele detașabile alcătuiesc produsul complet destinat copiilor.

Dimensiunile variază, putând opta chiar și pentru cele mai lungi și mai înalte coșulețe pentru bebeluși. Modelul XL în diverse culori, dotat cu saltea dublă cu spumă cu memorie face parte din categoria celor mai bune culcușuri pentru dormit.

Socializarea în condiții de siguranță

Tocmai au venit în vizită rude apropiate și vrei să îl aduci pe bebe alături de voi, fără să îl deranjezi și să îi strici zen-ul? Cu un baby nest îl poți transporta în orice încăpere, acesta având mereu căsuța personală cu el. Chiar și atunci când te deplasezi în alte locații necunoscute pentru cel mic, simplul fapt că este așezat într-un culcuș cu care s-a familiarizat, îl va feri de stările de agitație.

 

Se spune despre copii că au capacitatea de a simți rapid vibe-ul persoanelor din jur și implicit a mediului în care sunt introduși. Reacțiile lor pot fi dintre cele mai variate, de la crize de plâns și agitație la destindere și deschidere spre acel anturaj. Un baby nest constituie mica lor fortăreață. E cetatea în care este menținută siguranța lor.

Adu-l cu tine în pat, fără griji

Ca părinte îți dorești, deseori, să poți dormi alături de comoara ta, însă gândul că l-ai putea lovi în timpul somnului te neliniștește. Coșulețul poate împiedica aceste episoade. Dacă te știi cu un somn agitat și ai tendința să te răsucești mult, adu-l pe bebe lângă tine folosind și coșulețul. Lateralele acestuia vor delimita perfect spațiul său și îl vor feri de eventualele accidente. Poți dormi fără griji, bucurându-te de momente tandre alături de copilul tău.

Ușor de transportat

Producătorii s-au gândit și la facilitățile pe care ar trebui să le ofere un coșuleț pe timpul deplasărilor în vacanțe, de aceea au adăugat în pachet și geanta pentru depozitare și transport, prevăzută cu o bretea ce poate fi pusă pe unul din umeri. De asemenea, au acordat o atenție deosebită și elementelor de fixare a bebelușului pe durata transportului. Practic, acest produs se poate utiliza în diverse ocazii și locații, fără a perturba liniștea copilului.

Fără îndoială și tu te vei simți mai bine apelând la un astfel de coșuleț. Siguranța micuțului tău este o prioritate pentru tine și îți dorești să i-o poți asigura în orice moment. Oferă-i lui bebe prima sa căsuță cu ajutorul unui baby nest!

 

Autor: iAgency

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6361 secunde