Bacalaureatul începe luni. Elevii nu s-au înghesuit la meditațiile gratuite din școli

267
1
Bacalaureatul începe luni. Elevii nu s-au înghesuit la meditațiile gratuite din școli - bac-1313566688.jpg

Ultima sută de metri până la bacalaureatul din toamnă! Peste 100.000 de elevi vor intra peste câteva zile în examenele naționale. Majoritatea școlilor organizează meditații gratuite pentru ca elevii să recupereze cât de cât materia.
Elevii nu s-au înghesuit să participe la meditații. Dacă am lua în calcul numărul elevilor care au venit la meditații de la începutul lunii august, rezultatele la bacalaureatul care începe săptămâna viitoare vor fi dezastruoase, comentează Realitatea.net.

Profesorii au sperat ca elevii să vină la școală cu două săptămâni înainte de a începe sesiunea de toamnă a bacalaureatului. În medie cam 20 de elevi din 200 de elevi picați au venit la meditațiile gratuite.

Nici meditațiile în particular nu au succes, susțin profesorii, pentru că părinții ar trebui să scoată din buzunar între 200 și 700 lei pe luna în funcție de frecvență.

A doua sesiune în care vor intra cei 108.000 de elevi picați din vară va începe luni cu probele orale de competente, iar din 29 august până în 2 septembrie vor avea loc probele scrise.



Comentează știrea

oly
17 august 2011
dezinteres

pai da, si dupa aceea se da vina tot pe profi ca nu isi dau interesul...asta e Romania, fratilor! elevi dezinteresati, care ajung sa isi injure si sa isi sfideze profesorii,nu mai exista respect..la meditatii nu vin, ii doare in cot...si apoi care va fi stirea????? "elevi picati, dascali incompetenti sau dezinteresati"....aici am ajuns, da!!! asta ne e tara...de asta pleaca toti in grupuri-grupuri....e de necrezut ce se intampla acum la noi....elevii nu isi mai respecta profesorii,le cer socoteala cand iau o nota mica, de parca ar fi luat-o pe nedrept, parintii isi sustin odraslele (nimic rau in asta, daca odraslele nu ar fi "catastrofe"), fiecare face ce vrea in tara asta.....

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5158 secunde