Bani în plus pentru creșterea copilului și pentru tinerii căsătoriți

341
1
Bani în plus pentru creșterea copilului și pentru tinerii căsătoriți - natalitate-1441090985.jpg

Articole recomandate

Deputatul social-democrat Tamara Ciofu a depus, azi, la Parlament o inițiativă legislativă pentru stimularea natalității, care oferă posibilitatea unităților administrativ-teritoriale să acorde părinților o indemnizație lunară pentru creșterea copilului în vârstă de până la doi ani, pe lângă cea asigurată din bugetul de stat.


Potrivit AGERPRES, proiectul de lege are în vedere și asigurarea unei sume de bani pentru sprijinirea întemeierii unei familii, pentru tinerii căsătoriți.


Comentează știrea

gogu
1 septembrie 2015
idioti

pentru cresterea natalitatii trebuie crescut nivelul de trai al cetatenilor si puterea de cumparare, nu indemnizatia de crestere a copilului. prin cresterea indemnizatiei de crestere a copilului nu face altceva decat sa inmulteasca tiganii si putorile care traiesc de pe urma ajutoarelor sociale. credeti ca oamenii cu scaun la cap se apuca sa tranteasca copii pentru care sa munceasca pe branci pentru a le asigura un trai decent? abia daca isi pot permite ei un trai decent, de ce trebuie sa mai chinui si alte suflete? niste incompetenti....

Articole pe aceeași temă

Luni, 10 August 2015
Stire din Social : Situație gravă în România
Luni, 11 Mai 2015
Stire din Social : INS. A crescut natalitatea
Pagina a fost generata in 0.8562 secunde