Bătrâni inconștienți dau buluc la Casa de Pensii

276
Bătrâni inconștienți dau buluc la Casa de Pensii - batraniinconstienti1-1584465261.jpg

Articole de la același autor

Casa Județeană de Pensii (CJP), la fel ca și alte instituții din oraș, a fost luată cu asalt, ieri, de către constănțeni. Deși autoritățile le-au cerut cetățenilor să nu iasă din casă, pentru a limita răspândirea virusului, ei s-au înghesuit, încă de la primele ore ale dimineții, pentru a cere recalcularea pensiilor, pentru a cere diferite informații, asta în condițiile în care multe dintre aceste probleme pot fi rezolvate online, de acasă.

Reamintim că la sediul central al Casei Județene de Pensii Constanța se înregistrează, până la data de 31 martie, numai dosare de pensionare, respectiv înscrieri noi, cereri de acordare a ajutoarelor de deces, precum și alte situații excepționale, urgente.

Pentru aceste situații de excepție, s-au adoptat următoarele măsuri minimale: păstrarea unei distanțe de cel puțin un metru între solicitant și funcționarul public de la ghișeu, precum și între publicul aflat în sediul instituției; asigurarea unui aflux controlat al publicului.

Pentru celelalte tipuri de servicii, angajații de la Pensii le recomandă persoanelor în vârstă să apeleze la poștă (electronică), iar acolo unde se impune depunerea unor documente originale, cererea și documentele în cauză vor fi transmise în regim de scrisoare recomandată cu confirmare de primire. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5995 secunde