Bordeiele de la capătul străzii Delavrancea, dezafectate de polițiști

564

Articole de la același autor

În urmă cu câteva zile, prezentam mahalaua de la capătul străzii Barbu Ștefănescu Delavrancea, în apropiere de Centrul "Albatros", acolo unde mai multe familii de romi își improvizaseră un cartier și adunaseră foarte multe animale și gunoaie. 


Poliția Locală s-a autosesizat și, în cursul zilei de miercuri, 17 ianuarie, au ajuns în zonă și au dezafectat locuințele improvizate. Acțiunea s-a derulat împreună cu polițiștii Secției 2 Poliție, reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică Constanța, Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, Serviciului Public de Asistență Socială Constanța, Direcției de Sănătate Veterinară Constanța și lucrători ai firmei de salubrizare. Oamenii legii și utilajele au ajuns apoi și în cartierul Compozitorilor, în zona străzii Clopoțeilor. 


Cu acest prilej, au fost identificate trei persoane care locuiau fără forme legale și au fost aplicate trei sancțiuni contravenționale în cuantum de 1.200 lei. De asemenea, reprezentanții DSV Constanța au găsit mai mulți cai, somându-i pe cei doi posesori identificați ca, în termen de șapte zile, să microcipeze animalele, să recolteze analize de sânge și să le întocmească pașaport. În plus, au fost depistate două persoane a căror identitate nu a putut fi stabilită, cu deficit major de vedere și într-o stare de sănătate precară, motiv pentru care a fost contactat Serviciul Public de Ambulanță în vederea transportării lor la spital. 


Potrivit reprezentanților Poliției Locale, în zona de acțiune nu au fost găsiți minori, deși la momentul vizitei noastre în zonă, în cursul săptămânii trecute, acolo se aflau cel puțin trei, patru copii.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5461 secunde