Bugetarii nu primesc tichete de masă sau vouchere de vacanță, în 2016

308
1
Bugetarii nu primesc tichete de masă sau vouchere de vacanță, în 2016 - bugetarii-1451931264.jpg

Articole de la același autor

Bugetarii nu pot să beneficieze de tichete de masă, tichete cadou, vouchere de vacanță și premii în anul 2016, așa cum reiese dintr-un act normativ publicat recent în Monitorul Oficial, aceasta fiind, practic, o prelungire a situației din 2015. De asemenea, persoanele care lucrează la stat nu se pot bucura nici de ajutoare sau indemnizații la încetarea activității, iar munca suplimentară este compensată numai cu timp liber corespunzător. 


Pe deasupra, în 2016, nu se acordă nici ajutoare sau, după caz, indemnizații la ieșirea la pensie, la retragere, la încetarea raporturilor de serviciu ori la trecerea în rezervă. Excepție de la această regulă face doar situația în care înce-tarea raporturilor de muncă/serviciu este ca urmare a decesului angajatului.


Comentează știrea

Solo
5 ianuarie 2016
E din ce in ce mai bine

Bugetarii,adica medicii,personalul medical,cei din administratii,militarii si altii,ar trebui sa se gandeasca serios sa-si schimbe locurile de munca,in locurile vacante urmand sa faca treaba cu randul politicienii si altii, care fac galagie impotriva bugetarilor.Cand spui bugetar,s-a inoculat in mentalul colectiv ca e vorba de o sumedenie de oameni care nu-si merita banii,asa ca plecarea lor de acolo inseamna si o apreciere pozitiva din partea majoritatii .Ce va urma nu conteaza,afara cu bugetarii,mama lor de lenesi ,nu-i asa? Romanimea se descurca si fara ei.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 30 Mai 2015
Stire din Social : CREȘTE VALOAREA TICHETELOR DE MASĂ
Sâmbătă, 29 Noiembrie 2014
Stire din Economie : Valoarea tichetelor de masă nu se schimbă
Pagina a fost generata in 1.8265 secunde