Cabinete de kinetoterapie și săli de sport pentru elevii Centrelor Şcolare pentru Educaţie Incluzivă

252
Cabinete de kinetoterapie și săli de sport pentru elevii Centrelor  Şcolare  pentru Educaţie Incluzivă - kinetoterapiemariamurvaiarroxmar-1636878519.jpg

Articole de la același autor

Elevii din cadrul Centrelor Şcolare pentru Educaţie Incluzivă din județul Constanţa sunt beneficiari ai proiectului “Sănătate și recuperare prin sport”, proiect inițiat de către campania "Music for Autism" în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța și Consiliul Județean Constanța. Proiectul vizează promovarea sportului pentru tinerii beneficiari direcți ai instituțiilor prin dotarea cabinetelor de kinetoterapie și a sălilor de sport, cu echipamente și aparate sportive. Amplasarea unor astfel de echipamente garantează atracția elevilor, aparatele fiind concepute pentru a se adapta nevoilor fiecărui copil cu dizabilitate.

Activitatea finală a proiectului se va desfășura marți, 16 noiembrie, ora 10.00, în Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă “Albatros” Constanța, unde vor fi prezente reprezentații instituțiilor partenere, mai sus precizate. De asemenea, tot în cadrul acestei activități, o parte dintre beneficiarii proiectului vor vizita Academiei de Fotbal “Gheorghe Hagi” și vor avea plăcerea de a-l cunoște pe Gheorghe Hagi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2506 secunde