Cabinete medicale și farmacii fără rampe de acces

364

Articole de la același autor

Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Constanța (CJAS) a definitivat controlul la medicii de familie, farmacii și furnizorii de servicii medicale de recuperare. S-a urmărit modul de respectare a condițiilor care au stat la baza contractării și respectarea clauzelor contractuale. Conform declarațiilor lui Marinel Ciobanu, președinte interminar al CJAS, echipa CJAS a verificat aproximativ 135 de medici de familie, 64 de farmacii și 12 medici.
În privința medicinei primare, s-au descoperit deficiențe privind necompletarea registrelor de consultații de evidență și lipsa rampelor de acces pentru persoanele cu handicap.
Câteva farmacii nu aveau afișat plafonul alocat de CJAS și nici drepturile și obligațiile asiguraților. De asemeneea, două unități nu dispuneau de rampe de acces pentru persoanele cu dizabilități.
Marinel Ciobanu a declarat într-o conferință de presă că nu s-au aplicat sancțiuni întrucât au fost "abateri minore", iar în privința rampelor de acces, nu CJAS este în măsură să sancționeze.
În perioada următoare, controlul se va îndrepta către laboratoarele de analize, medicii specialiști și furnizorii de servicii medicale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6816 secunde