Cadouri pentru copiii din blocul distrus de incendiu

446
Cadouri pentru copiii din blocul distrus de incendiu - 2f4756ffc56c4c48b4aa933262590a25-1640261599.jpg

Articole de la același autor

Moș Crăciun a reușit miercuri seara, 22 decembrie, să aducă zâmbetul pe chipurile copiilor afectați de incendiul devastator din KM 4-5.


Încărcat cu daruri, moșul cel bun a poposit la Pavilionul Expozițional unde copiii îl așteptau nerăbdători. Și pentru că toți au fost cuminți, au primit daruri frumoase.


Acțiunea de aseară a fost posibilă cu ajutorul Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități, Grupării Mobile de Jandarmi Tomis, Centrului Militar Zonal  și Dobrogea S.A.


„Acum o săptămână, în miez de noapte, viața noastră s-a schimbat radical…


Acum o săptămână ne culcam liniștiți gândindu-ne fiecare, la sărbătorile ce urmează să vina. Nimeni nu avea să presimtă ce urma să ni se intample!


În doar cateva clipe…250 de suflete…au rămas fără locuințe, autoturisme și bunuri! Trauma suferită își va lăsa amprenta pentru mult timp în sufletele noastre.


Anul acesta sărbătorile nu vor mai fi așa cum le știam. Suntem însă recunoscători că suntem în viața, teferi și nevătămați! Poate că acesta este cel mai important cadou de Craciun pe care puteam sa il primim!”, au transmis reprezentanții asociației într-un mesaj emoționant.


În continuare, îi putem ajuta pe concetățenii atât de greu încercați să revină la o viață normală.   


Primăria Constanța a pus la dispoziție un spațiu în Pavilionul Expozițional (bulevardul Mamaia, nr.331 A) unde pot fi lăsate donații pentru cei 250 de oameni, adulți și copii, afectați. 


Asociația de proprietari a deschis un cont bancar pentru familiile afectate de incendiu. Datele contului bancar sunt următoarele:


Nr. cont: RO77BTRLRONCRT0525818102 RON


Titular: Asociația de proprietari Prel. Sergent Nicolae Grindeanu Nr.6


Contul este deschis la Banca Transilvania


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5781 secunde