Călătoriile cu autobuzele CT Bus, planificate prin aplicație online

699
Călătoriile cu autobuzele CT Bus, planificate prin aplicație online - calatoriilecuautobuzul-1580242555.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care merg cu mijloacele de transport în comun își pot planifica drumurile direct de pe telefon. Compania CT Bus a lansat aplicația CT Bus, un ghid de călătorie disponibil pe telefoanele mobile, cu instrucțiuni pas cu pas, de la cea mai apropiată stație de autobuz, până la cea mai simplă metodă de a ajunge la destinație. 


Aplicația este concepută pentru a face transportul public ușor de utilizat, atât în municipiul Constanța, cât și în stațiunea Mamaia. Călătorii pot afla toate informațiile necesare pentru a ajunge la destinația propusă. Astfel, vor vedea de unde poate lua autobuzul, când vine următorul autobuz sau câte minute mai are de mers până să ajungă la destinație. 


Primii care au testat aplicația CT Bus au fost tinerii implicați în proiectul "Constanța, Capitala Tineretului din România", invitați de autoritățile locale special pentru a-și spune părerea cu privire la utilitatea aplicației mobile. Aceștia au avut parte chiar de o demonstrație live la sediul CT Bus și s-au declarat încântați de caracteristicile disponibile.


Prezent la eveniment, primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, i-a încurajat pe tineri să vină cu propuneri și sugestii pentru îmbunătățirea continuă a aplicației. 


"Este o facilitate la care noi lucrăm de multă vreme, dar este perfectibilă. De aceea suntem deschiși la critici constructive și orice sugestie este foarte importantă", a precizat și directorul CT Bus, Bogdan Niță. 


Se primesc sugestii și reclamații 
Cu ajutorul aplicației, călătorii pot verifica timpul de așteptare în stație, pe linia aleasă, pot vizualiza ruta, poziția reală a autobuzului ce urmează să sosească în stație și numărul acestuia, pot identifica toate stațiile din imediata apropiere, printr-un sistem interactiv de hărți ce detectează locația utilizatorului, cele mai apropiate stații de autobuz și toate autobuzele ce trec prin fiecare stație, cu timpul de așteptare aferente. 


De asemenea, călătorii vor primi instrucțiuni pas cu pas, cu îndrumare în timp real, dar și cele mai recente notificări, precum schimbarea de direcție a unui autobuz, traseu închis sau dificultăți în trafic. Aplicația ajută și la găsirea unei rute alternative. În plus, oferă posibilitatea salvării locațiilor în secțiunea "Favorite", achiziționarea biletelor de transport public prin sms. Toate informațiile și instrucțiunile sunt disponibile și în limba engleză. 


"Îi rugăm pe călătorii noștri să trimită orice sugestie cu privire la funcționarea aplicației, astfel încât aceasta să poată fi îmbunătățită", recomandă directorul CT Bus. 


Aplicația este disponibilă pentru Android și IOS, cât și în versiunea web.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1955 secunde