Camelia Ciobotaru ar putea reveni la șefia ASP Constanța

947
Camelia Ciobotaru ar putea reveni la conducerea Autorității de Sănătate Publică a județului Constanța (ASP). "Se pare că așa va fi", a declarat pentru "Cuget Liber" Camelia Ciobotaru.
În ultima vreme, în lumea medicală au circulat mai multe zvonuri cu privire la persoana care va prelua șefia Autorității de Sănătate Publică. Din câte se pare, cele mai multe șanse le-ar avea medicul Camelia Ciobotaru, fostul director al instituției, și Cătălin Grasa, fostul director al Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța.
În august 2005, dr. Ciobotaru a fost demisă din funcția de director executiv al Direcției de Sănătate Publică, ministerul invocând la acea vreme "managementul defectuos". Dr. Ciobotaru a acționat în instanță Ministerul Sănătății, considerând decizia incorectă. La finele anului 2006, dr. Ciobotaru a câștigat procesul, decizia pronunțată fiind irevocabilă și definitivă, după cum declara medicul la acea vreme.
În prezent, medicul spune că este foarte posibil să se întoarcă la conducerea insti-tuției. "Ar fi o continuare de intrare în legalitate. Așteptăm ordinul Ministrului Sănătății", a adăgat Ciobotaru.
Marius Dumitru Enescu nu mai este, de joi, directorul Autorității de Sănătate Publică a județului Constanța. "Am transmis demisia miercuri către Ministerul Sănătății", a declarat medicul ortoped, care a precizat că se va întoarce la secția de Ortopedie a Spitalului Județean.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8403 secunde