Cămin din Constanţa, în ilegalitate! Bătrâni cazaţi în subsolul clădirii! Se aşteaptă retragerea licenţei!

745
Cămin din Constanţa, în ilegalitate! Bătrâni cazaţi în subsolul clădirii! Se aşteaptă retragerea licenţei! - img-1712217098.jpg

Articole recomandate

Un cămin de bătrâni, privat, din Constanţa este pe punctul de a rămâne fără licenţa de funcţionare. Acest lucru se întâmplă deoarece unii dintre seniori erau cazaţi în subsolul clădirii, aspect ce contravine regulilor de acordare a licenţei. 


"Conform celor comunicate de către Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Constanța, la căminul ’’Sf. Cuvios Ioan’’, din Constanța, strada Merișor 49, există un număr de 17 beneficiari cazați, dintre care 4 sunt cazați la subsolul clădirii, ceea ce contravine regulilor de acordare a licenței de funcționare. AJPIS a înaintat către Agenția Națională pentru Plăți și Inspecție Socială, solicitarea de retragere a licenței iar ANEPIS, la rândul ei, a înaintat solicitarea către Ministerului Muncii și Protecției Sociale. La acest moment, se așteaptă răspunsul ministerului. Odată cu aprobarea deciziei de retragere a licenței, în conformitate cu procedurile planului de urgență, se va proceda la relocarea beneficiarilor", transmit autorităţile constănţene.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9086 secunde