Căminul cultural din Topraisar va fi renovat cu finanțare din PNRR

245
1
Căminul cultural din Topraisar va fi renovat cu finanțare din PNRR - caminulculturaldintopraisarvafir-1667846186.jpg

Articole de la același autor

Cseke Attila - ministrul Dezvoltării - a semnat zece noi contracte finanțate prin componenta 5 „Valul renovării” din Planul Național de Redresare. Valoarea lor însumează 32.506.090 de lei.

„Aceste contracte se alătură celorlalte 71 semnate până în prezent pentru eficientizarea energetică și reabilitarea unor clădiri, prin PNRR, respectiv celor 15 contracte pentru elaborarea unor planuri de amenajare a teritoriului”, a precizat ministrul dezvoltării.

Proiectele vizează consolidarea seismică și renovarea energetică, reabilitarea, modernizarea, extinderea sau renovarea unor unități de învățământ și instituții publice din mai multe localități ale țării. În comuna Topraisar din județul Constanța urmează a fi renovat integral căminul cultural, bugetul alocat proiectului fiind de 5.231.205,61 lei.



Comentează știrea

Bravo de 1mil Euro
7 noiembrie 2022
bugetul alocat proiectului fiind de 5.231.205,61 lei

Asta e nevoie, de la sat la sat din strada in strada cu decor atractiv pina la ultimul detaliu (cel putin pentru ce tine de administrare publica). Pt. personal pai daca si mediul economic e bun, e doar de famile (Cit de gospodar ???)

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2027 secunde