Campania de informare „Hora Reciclării” debutează la sfârșitul lunii

148
Campania de informare „Hora Reciclării” debutează la sfârșitul lunii - campanie-reciclare-1699621580.jpg

Articole de la același autor

Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor și Garda de Mediu Constanța vă invită la „Hora Reciclării”. Campania „Hora Reciclării” a fost lansată de RetuRO, compania care administrează Sistemul Garanţie-Returnare (SGR). Este o campanie extinsă care are scopul de a informa cât mai bine consumatorii şi de a le explica importanţa şi beneficiile acestui program.

Acest sistem Garanţie-Returnare se anunță a fi lansat la data de 30 noiembrie, iar campania de informare „Hora Reciclării” detaliază paşii pe care românii trebuie să-i urmeze în procesul de returnare al ambalajelor şi de recuperare a garanţiei. Noua campanie de comunicare îşi propune nu doar să anunţe intrarea în vigoare a Sistemului Garanţie-Returnare şi să invite românii să adopte noile măsuri de reciclare. Campania îți propune şi să educe publicul cu privire la rolul şi importanţa lor în asigurarea unui mediu mai curat şi mai verde. Ideea creativă și inițiativa care se află în spatele campaniei susţine obiectivele de comunicare ale RetuRO, creând un sentiment puternic de colaborare şi participare activă în rândul românilor.

Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Mircea Fechet, a declarat, în legătură cu această campanie, că eficiența sistemului Garanție-Returnare se va dovedi uimitoare în timp pentru reducerea deșeurilor în România. „Fiecare etapă în dezvoltarea Sistemului de Garanţie Returnare ne apropie tot mai mult de viitorul pe care ni-l dorim pentru România. Mai avem doar puțin timp înainte ca această iniţiativă să devină o oportunitate concretă de efort colectiv şi de a aduce o schimbare semnificativă în modul în care gestionăm deşeurile şi protejăm mediul. Cu toate acestea, angajamentul nostru trebuie să fie pe termen lung. Suntem încrezători că, începând cu al treilea an de funcţionare, eficienţa sistemului va depăşi 95% şi vom contribui semnificativ la reducerea deşeurilor şi a impactului asupra mediului”, a precizat Mircea Fechet.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.3562 secunde