Campanie de verificare a persoanelor juridice din Constanța privind declararea și plata taxei de liniște

394
Serviciul Public de Impozite și Taxe (SPIT) Constanța demarează începând cu luna noiembrie 2011, o amplă campanie de verificare pe teren a modului în care persoanele juridice din Constanța respectă reglementările legale în vigoare cu privire la declararea și plata taxei privind creșterea gradului de liniște și siguranță în derularea activităților economice.

Amintim contribuabililor persoane juridice că au obligația ca în termen de 30 de zile de la deschiderea sau închiderea punctelor de lucru, precum și în cazul modificărilor aduse statutului sau actului constitutiv să depună la ghișeele agențiilor fiscale Declarația privind taxa pentru creșterea gradului de liniște și siguranță în derularea activităților economice.

Formularul privind "Declarația privind taxa pentru creșterea gradului de liniște și siguranță în derularea activităților economice" poate fi descărcat de pe site-ul www.spit-ct.ro, secțiunea Formulare tipizate.

Depunerea peste termen, depunerea declarațiilor cu informații eronate sau nedepunerea acestora constituie contravenție și se sancționează cu amendă de 960 lei la 2.400 lei în cazul persoanelor juridice. Aplicarea sancțiunii nu înlătură obligația de plată a taxei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 27 Octombrie 2011
Stire din Social : Atenție se oprește apa!
Joi, 27 Octombrie 2011
Stire din Social : Elevii salvează Marea Neagră
Pagina a fost generata in 2.2338 secunde