Video "Cancerul îmi mistuie puterile! Viața mea e pe muchie de cuțit!" NU RĂMÂNEȚI INDIFERENȚI! HAIDEȚI SĂ SALVĂM VIAȚA ACESTEI FETE

5159

Articole recomandate



Din inimă pentru Marina Beschieri, o fată frumoasă și tânără, din Chișinău, diagnosticată cu cancer la sânge, și a cărei șansă la viață stă în fiecare dintre noi...Nu trebuie să donăm mult, căci puțin este de ajuns dacă punem mână de la mână:

Iată povestea ei:

"Salut. Sunt Marina, am 24 de ani și vreau să trăiesc. Istoria mea e tristă și nu chiar lungă. Am fost diagnosticată cu leucemie acută mieloidă în data de 17 mai 2017 – boală ce a survenit pe neașteptate. Acest tip de leucemie avansează rapid. Medicii nu dau mult timp în așa caz.

Nu sesizam gravitatea bolii pentru că eram încrezută că voi fi puternică și voi face față tratamentului. Am suportat ciclul l de PChT " 5+2" – fără eficacitate clinică și hematologică, din ce motiv s-a efectuat ciclul ll cu doze mici de citarabină intensificat cu doxorubicină, fără eficacitate clinico-hematologică. Din păcate organismul meu nu a rezistat celui de-al treilea ciclu de chimioterapie, cea din urmă avînd ca efect secundar lezarea sistemului meu nervos. O altă încercare de a continua chimioterapia avînd pus sub pericol creierul, m-a făcut să-mi pierd speranța. Diagnosticată cu maladia hematologică malignă, fiind în stare psihologică agravată, familia a hotărît să mă ia acasă. Sper ca prin intermediul Caritate.md și al celor care donează, să colectez suma necesară pentru a urma consultație și tratament la Istanbul. Sper că mai există o șansă. 5 000 de euro este suma inițială de care am nevoie pentru a mi se oferi consultarea medicilor de acolo după care va urma tratamentul care m-ar costa cu aproximație 120000 de euro. Nu am tot timpul din lume la dispoziție, vreau să cred că mai există o șansă și pentru mine. Vă rog să mă ajutați – să donați și să distribuiți povestea mea oamenilor. AM MARE NEVOIE DE AJUTOR."



Donați AICI din orice colț al lumii 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9145 secunde