Când se va susține concursul pentru obținerea gradului de medici primari

72
Când se va susține concursul pentru obținerea gradului de medici primari - consultingpatientunw8eja-1590312568.jpg

Articole de la același autor

Ministerul Sănătății organizează în perioada 6 -31 iulie, examen pentru obținerea gradului de medic primar pentru medici, medicii dentiști  și farmaciștii cu o vechime de minimum cinci ani, ca specialiști până la data de 30 septembrie, efectuată în specialitatea pentru care doresc să obțină gradul profesional.


Candidații vor transmite doar prin servicii poștale sau curierat, dosarele pentru înscrierea la acest examen de grad profesional, la Direcțiile de Sănătate Publică Județene din centrele universitare: București, Cluj –Napoca, Craiova, Constanța, Iași, Oradea, Sibiu, Timișoara, Tîrgu Mureș, Arad, Brașov și Galați, în perioada 21 mai - 5 iunie 2020, inclusiv.


Dosarele cadrelor didactice, ale angajaților cu funcții în cercetarea stiințifică medicală, ale candidaților cu activitate prestată în afara României, precum și dosarele care au nevoie de alte aprobări speciale vor fi transmise doar prin servicii poștale sau curierat, în perioada 21 mai - 5 iunie, la sediul Centrului de Resurse Umane în Sănătate Publică al Ministerului Sănătății, str. Bodești nr.1, sector 2, București.


Candidații care se pot înscrie la Direcția de Sănătate Publică Județeană Constanța conform publicației, vor transmite dosarele prin servicii poștale sau curierat la adresa din aleea Lăcrămioarei nr.1, Constanța.
 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8199 secunde