Când și cum se utilizează crema de corp

591

Articole recomandate

Pielea corpului, la fel ca și cea a feței și a mâinilor, are nevoie de o îngrijire delicată, pentru a îi menține un aspect sănătos și radiant. Astfel, a fost concepută crema de corp, care are proprietatea să hrănească epiderma cu substanțe nutritive, să o hidrateze intens, precum și să o facă moale. Pentru ca remediul să asigure o îngrijire cât mai eficientă, acesta trebuie utilizat corect, iar mai jos îți vom oferi câteva sfaturi utile despre utilizarea cremei de corp.




Când și cum se folosește crema de corp




Acest produs de îngrijire se aplică de obicei după baie, deoarece pielea curată va absorbi mai bine substanțele nutritive, precum și îi va menține un nivel optim de umiditate. Se aplică pe pielea uscată sau ușor umedă a picioarelor, coapselor, abdomenului, pieptului, brațelor și a altor părți ale corpului, cu excepția feței și a gâtului.




Modul de utilizare este foarte simplu:




  • După baie, se usucă pielea cu un prosop.
  • Se aplică o cantitate suficientă de cremă și se distribuie uniform pe toată suprafața corpului cu mișcări ușoare de masaj.
  • Se așteaptă 5-10 minute pentru ca produsul cosmetic să fie complet absorbit și să nu lase pete pe haine."


  • Cât de frecvent trebuie utilizată crema de corp

    Se recomandă utilizarea unui astfel de produs după fiecare procedură de baie, în mod ideal de două ori pe zi. Dimineața utilizați un remediu cu proprietăți hidratante, iar seara un remediu cu proprietăți nutritive. Frecvența utilizării produsului depinde de tipul de piele:




    • Dacă pielea este uscată, atunci se aplică o cremă hidratantă de 2 ori pe zi, în special iarna, iar o atenție deosebită se acordă coatelor.

    • Dacă pielea este normală, atunci utilizați produsul după fiecare baie.

    • Dacă pielea este grasă, nu este necesar de utilizat remediul frecvent, iar o alegere perfectă va fi o cremă care nu conține componente hidratante sau uleiuri.





    Acum știți de ce aveți nevoie de o cremă de corp și cum să o folosiți, deci, nu vă rămâne decât să alegeți produsul potrivit. Cremele hidratante sunt recomandate pentru zonele uscate, iar cele nutritive sunt indispensabile în sezonul rece, deoarece protejează pielea de factorii nocivi ai mediului și au un efect benefic asupra acesteia, o fac elastică și catifelată. Folosiți o cremă de corp de cel puțin 1-2 ori pe săptămână, iar efectele benefice ale acesteia cu siguranță vă vor surprinde. În urma utilizării unui astfel de remediu, epiderma corpului va deveni mai moale, netedă și radiantă.



    Comentează știrea

    Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

    Articole din aceeași secțiune

    Pagina a fost generata in 1.1315 secunde