Când vor fi distribuite şi alimentate cardurile sociale

1139
Când vor fi distribuite şi alimentate cardurile sociale - voucger-1651843939.jpg

Articole de la același autor

Tichetele pentru alimente vor fi distribuite începând cu data de 1 iunie, a anunţat, vineri, ministrul interimar al Fondurilor Europene, Marcel Boloș.


"Listele de beneficiari (pensionari, cei de la plăţi sociale) sunt transmise la Ministerul fondurilor europene, apoi se încarcă cardurile.

O să înceapă şi procesul de distribuire a cardurilor de la 1 iunie: trei milioane de carduri", a anunţat, vineri, ministrul Boloş.

"Cardurile vor putea fi folosite doar în magazine alimentare, în magazinele care au contracte/ acorduri încheiate cu emitenţii de carduri care vor câştiga licitaţiile", a precizat demnitarul despre voucherele pentru alimente.


Marcel Boloş: "Nu trebuie să meargă nimeni la Casa de pensii. Cardurile vor fi aduse acasă"

"Nu trebuie să meargă nimeni la Casa de pensii. Cardurile vor fi aduse de poştaşi acasă la beneficiari.

Potrivit Antena3.ro persoanele fără adăpost sunt în evidenţa primăriilor, ele au deja anchete sociale, primăriile doar transmit lista cu beneficiarii către Agenţia judeţeană de plăţi sociale, care o transmite la Autoritatea naţională de plăţi sociale şi de acolo ajung către noi.

În prima etapă, se distribuie cardurile, apoi se încarcă. Cum verifici banii de pe card? Aici trebuie să lămurim cu emitenţii de carduri felul în care se va comunica încărcarea cardului.

Licitaţia pentru emiterea cardurilor va avea loc imediat după publicarea ordonanţei. Costul e zero pentru emitere carduri, nu o să ne coste nimic", a explicat Boloş.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6224 secunde