Caravana Empatiei le aduce pe Prințesa Urbană și Monica Reu la City Park Mall

170
Caravana Empatiei le aduce pe Prințesa Urbană și Monica Reu la City Park Mall - caravanaempatiei-1474535143.jpg

Articole recomandate

Caravana cuprinde ateliere de parenting despre empatie și comunicare non-violentă pentru vizitatorii centrului comercial NEPI 
Pe data de 24 septembrie, Ioana Macoveiciuc (Prințesa Urbană) și Monica Reu îi provoacă pe părinții din Constanța la o serie de discuții despre empatie, în cadrul unui atelier organizat prin intermediul Caravanei Empatiei, la City Park Mall.


Constănțenii și-au ales tema "De la conflict la conectare – cheițe care ne ajută în momentele tensionate cu copiii" pentru această caravană, dintre subiectele axate pe conceptul de comunicare non-violentă. 


"De când sunt părinte am simțit, înainte să apuc să citesc orice pe subiect, că empatia față de partener și față de copii este un aspect esențial pentru ca întreaga familie să crească frumos și armonios împreună, să nască inimi fericite, oameni buni, care să ducă lumea mai departe. Știu câtă nevoie este de astfel de cursuri în România, așa că, alături de Nepi și de Monica Reu, am creat Caravana Empatiei, un concept nou și foarte util nouă și vouă, indiferent că aveți copii sau nu. Suntem prezente în City Park Mall, centru comercial care face parte din portofoliul NEPI", a spus Ioana Macoveiciuc (blogger www.printesaurbana.ro). 
Participarea în cadrul evenimentului este gratuită și deschisă oricărui doritor, iar, pentru a avea acces la el, este nevoie ca fiecare persoană să se înscrie la adresa de e-mail [email protected], unde trebuie să precizeze numele și numărul de persoane care vor veni la atelier. 


"Caravana Empatiei este un concept nou și foarte util oricărei persoane care simte nevoia să-și îmbunătățească capacitatea de a trăi afectiv alături de ceilalți, prin intermediul atelierelor organizate în centrul comercial NEPI. Empatia este un ingredient esențial pentru orice relație de calitate și, în mod cert, relația dintre noi și copiii noștri este una dintre cele mai prețioase pe care ne este dat să le trăim. Caravana Empatiei este dedicată părinților care își doresc să integreze această stare valoroasă în interacțiunile de zi cu zi dintre ei și copiii lor", a declarat Monica Reu, Fondatorul și Președintele Asociației pentru Comunicare Non-Violentă.
Astfel, vă prezentăm mai jos lista cu tema aleasă și coordonatele evenimentului, alături de adresa de înscriere:


o Temă aleasă: De la conflict la conectare – cheițe care ne ajută în momentele tensionate cu copiii;
o 24 septembrie, ora 10:30, City Park Mall, nivel -1, în zona magazinului Zara;
o E-mail pentru înscriere: [email protected];


Mai multe detalii legate de Caravanei Empatiei pot fi găsite pe website-ul centrului comercial City Park Mall: http://city-park.ro/  


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0606 secunde