Cardul de călătorie vine în ajutorul celor care circulă cu autobuzele CT BUS

580
Cardul de călătorie vine în ajutorul celor care circulă cu autobuzele CT BUS - autobuzeratc-1662461141.jpg
CT BUS continuă proiectul „e-Ticketing” și pune la dispoziția călătorilor, începând cu luna septembrie 2022, și cardul de călătorie. Ca urmare, constănţenii vor avea de acum înainte acces la încă o metodă modernă, atractivă și practică de cumpărare și validare a titlurilor de călătorie.

În funcție de specificul deplasărilor fiecărui utilizator, cardul poate fi încărcat cu titlurile de călătorie disponibile în oferta tarifară a CT BUS (bilete și abonamente), dar și alimentat cu sume direct în portofelul electronic. Atenţie! Cardurile sunt personalizate/nominale. Pentru început, acestea vor putea fi achiziționate de la următoarele tonete CT BUS: Baba Novac- intersecția străzii Baba Novac cu strada Soveja, Dacia- bulevardul Tomis, zona Dacia, Brotăcei- strada Dobrilă Eugeniu,

Primăverii- strada Eliberării, Vamă bulevardul Tomis, lângă ANAF Constanța şi de la Poarta 1, lângă strada Termele Romane.

Primul automat de vânzare carduri se va afla în incinta Gării CFR Constanţa. Ulterior amplasării acestuia, vor putea fi achiziționate și carduri nepersonalizate/nenominale. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.498 secunde