Care sunt provocările anului 2022

167
Care sunt provocările anului 2022 - provocari2022-1640801748.jpg

Articole de la același autor

Într-o ediție specială la DCNewsTV, Daniela Simulescu, redactor șef Astrosens, a vorbit despre astrograma Revelionului.

„Anul acesta este mai special, pentru că Venus, stăpâna Revelionului, este retrogradă. Când vorbim de Venus, vorbim de bani. Anul viitor, vor fi reluate discuțiile legate de bani, pensii, asigurări sociale, resursele statului, resursele pe care le avem, nu pe care le primim. Multe dintre alianțele și parteneriatele făcute în acest an vor fi zguduite în 2022. (...) Multe dintre relații vor fi testate anul viitor, va fi o muncă fantastică. Avem nevoie de un plan de lungă durată. Nu putem să rupem în trei zile ce am construit în 20 de ani”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor șef Astrosens.

„Uitându-mă pe astrograma Revelionului, am și o veste bună, foarte bună. Pornim anul cu Luna și Marte în Săgetător, ceea ce înseamnă că mulți ne vom dori să comunicăm mai mult, să învățăm, să călătorim. Vă bat la cap cu reconversia profesională. Să facem ceva pentru noi!”, a subliniat Daniela Simulescu.

„Va fi un an cu multe călătorii, cu români care vor dori să plece din țară”, a mai zis astrologul Daniela Simulescu.

„Anul viitor, vor fi multe discuții despre sănătatea mintală. Începem anul cu încredere, mai călătorim, dar ne vom lovi pe parcurs de anumite limite personale și de nefericirea cu care am crescut. O să vedeți că ne vom dori să avem mai multe evenimente, nu știu cum le vom putea face. (...) Piața de imobiliare se va schimba”, a mai zis Daniela Simulescu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9086 secunde