Carnea de porc se poate vinde în pieţele deschise

266
Carnea de porc se poate vinde în pieţele deschise - 1-1605024962.jpg
Producătorii vor putea comercializa produse de carne de porc, în toate pieţele amenajate în aer liber, dar şi în magazinele specializate, a anunţat marţi, preşedintele Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), Robert Chioveanu. 


"Producătorii vor putea vinde atât produse de origine animală, şi aici introducem şi carnea de porc, cât şi produse non-animale în toate pieţele care funcţionează şi unde sunt amenajate, în zonele publice deschise, cu respectarea normelor sanitar-veterinare. Sunt magazine special destinate şi aici vorbim de măcelarii, carmangerii, vorbim despre unităţi care deservesc şi pot comercializa produse de origine animală. Noi am dat instrucţiuni foarte clare pentru toţi şefii din cadrul DSV judeţene pentru ca aceste pieţe agroalimentare temporare să fie organizate şi deschise, iar activitatea de comercializare să se desfăşoare în condiţii normale", a precizat presedintele ANSVSA.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6289 secunde