Cartierele Coiciu și Tomis Nord din Constanța, fără curent electric

218
Cartierele Coiciu și Tomis Nord din Constanța, fără curent electric - curent-1448558724.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care locuiesc în cartierele Tomis Nord și Coiciu nu beneficiază de curent electric, astăzi, timp de câteva ore. 


Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC Enel Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea fur-nizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor. 


Astfel, în municipiul Constanța, între orele 9 și 12, sunt afectați consumatorii din zona Tomis Nord, complexul Cireșica, iar între orele 8 și 18, sunt afectați cei din zona Coiciu, de pe străzile Baba Novac, Răsuri, Albinelor, Fulger, Belșugului, Steagului, Străjerului și Merișor - total. 


În restul județului, sunt anunțate între-ruperi în municipiul Mangalia, în zona Gară - Saturn, cu strada Rozelor, blocurile C3, C11, C12, C13, C14, C15, C16, C17, C17A, C18A, C18B și centrala termică nr. 8, de pe strada Ion Creangă, cu blocurile C3, D1, E și J - total. 


De asemenea, între orele 8 și 20, vor fi întreruperi în localitățile Ovidiu și Topalu - parțial, în localitățile Siminoc și Valea Dacilor - total, dar și în localitatea Cernavodă, cu zona Dealu Vifor, U.M. Marina Hînog și crama Cochirleni.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4506 secunde