Casieriile RAJA, închise pe 30 noiembrie și 1 Decembrie

228
Casieriile RAJA, închise  pe 30 noiembrie  și 1 Decembrie - casieriileraja-1543254583.jpg

Articole de la același autor

În perioada sărbătorilor de Sfântul Andrei și Ziua Națională a României, dispeceratul, echipele de intervenție, dar și reprezentanții RAJA care asigură buna desfășurare a proceselor de alimentare cu apă și de preluare a apelor uzate vor lucra în program normal.

"Apelurile către numărul de telefon al Dispeceratului - 0241/924 vor fi preluate non-stop. Echipele de intervenție vor acționa cu promptitudine pentru remedierea în timp util a tuturor avariilor sau a disfuncționalităților apărute în sistemul de alimentare cu apă, astfel încât abonații societății să poată beneficia de serviciile noastre la parametrii optimi", precizează reprezentanții RAJA.

Singurul serviciu care își va modifica programul de lucru în perioada sărbătorilor este cel al casieriilor RAJA. Astfel, abonații interesați să își achite facturile la apă potabilă și canalizare trebuie să știe că toate casieriile RAJA vor fi închise în zilele de vineri, 30 noiembrie, și sâmbătă, 1 Decembrie 2018. Începând de luni, 3 decembrie, casieriile societății își vor relua programul normal de lucru.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 26 Noiembrie 2018
Stire din Social : Fără apă rece la Constanța
Pagina a fost generata in 1.5658 secunde