Concurs Casieriile regiilor, închise

195

Articole recomandate

Abonații RAJA care doresc să plătească, astăzi, facturile la apă potabilă și canalizare nu o vor putea face, întrucât casieriile sunt închise. Potrivit informațiilor furnizate de Irina Oprea, purtătorul de cuvânt al regiei, dispeceratul, echipele de intervenție și reprezentanții societății care asigură buna desfășurare a proceselor de alimentare cu apă și preluare a apelor uzate vor lucra în program normal. Apelurile către telefoanele dispeceratului 0241.664.444 sau 924 vor fi preluate non-stop. Începând de mâine, casieriile RAJA își vor relua programul normal de lucru, între orele 08,00 și 18,30.
Nici casieriile Enel Energie din județ nu vor fi deschise. Activitatea va fi reluată conform programului obișnuit de lucru, miercuri 10 iunie. Sistemul Telecitire, de transmitere telefonică a indexului contorului, nu va fi funcțional în perioada 6-9 iunie.
Profitând de minivacanță, repre-zentanții Enel efectuează lucrări de modernizare a sistemului infor-matic în scopul îmbunătățirii serviciilor și reducerii timpului de așteptare al consumatorilor la plata facturii de energie electrică.În perioada în care nu este prevăzut program cu publicul, nu se vor face preavizări sau deconectări de la rețeaua de energie electrică.
Astăzi, ghișeele Serviciului Pu-blic de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local Constanța și oficiile poștale vor fi închise. Programul cu publicul va fi reluat marți. Poșta Română va distribui mâine presa cotidiană și periodică apărută în perioada 6-8 iunie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 08 Iunie 2009
Stire din Social : Mizeriile Constanței
Sâmbătă, 06 Iunie 2009
Stire din Social : Mizeriile Constanței
Pagina a fost generata in 2.0313 secunde